Skip to content
Outside of the residence.

Wailupe Circle Residence

Designed for family living, the home features an airy, open floor plan with the kitchen and great room in one wing, the bedrooms in another and a large covered outdoor lanai.  His-and-her studies are built into a roof dormer window on the second floor.

Outside of the residence.
Location

Honolulu, Hawai'i

Awards
  • BIA Renaissance Building & Remodeling 2012 Editor's Choice Award.

A mix of natural materials and finishes were used to create a warm, contemporary look, including Travertine stone flooring, African mahogany doors, tiger wood floors, zebra wood cabinetry, stucco siding and cedar shingles.

A table in the kitchen.
A shot of the bathroom.
A view of the living room and view from the residence.
The outdoor pool of the residence.
An office space with ocean view.