Skip to content

PVA Harbor Court Office

The 4,137-square-foot interior renovation incorporates sustainability concepts and a strong connection to the natural environment in the new design. 

Location

Honolulu, Hawaiʻi

Awards
  • 2023 BIA Building Industry Design & Construction Awards Overall Grand Award
  • 2023 BIA Building Industry Design & Construction Awards Grand Award Commercial

The layout provides areas for collaboration while providing a visual connection throughout the office. A suspended wooden trellis creates a more intimate feel and a contrasting release when entering the open studio with 19ʻ tall ceilings. The entry area transitions into a multifunctional kitchen for entertaining and a state-of-the-art conference room surrounded by glass allows light to permeate deep into the space while providing a sense of privacy. The interiors library became a visual element in the design instead of serving as storage. Breakout spaces and low dividers create an office that is communicative, collaborative, and inviting.