Skip to content
Wide-angle photo of clubhouse with lawn and pond in view

Kapolei Golf Course Clubhouse Renovation

To regain the prestige of a world class golf course, the client desired to improve and renovate the existing clubhouse, restaurant, pro shop, meeting room and events facilities.

Walkways and high glass door entrances.
Location

Kapolei, Hawai'i

Awards
  • BIA Renaissance Building & Remodeling 2008 Overall Grand Award

The renovation addressed the function and circulation problems found in the original design of the floor plan: PVA decided to open the indoor areas to the spectacular views of the greens, and to update the facilities in conduction with growing trends among a new generation of clientele. The amenities were updated by blending the new modern elements with the existing traditional Hawaiian forms.

Interior lounging area.
Interior dining area.
Interior merchandise store.
Outside seating area with shade.