Skip to content

Kapi'olani Medical Center for Women & Children Kobayashi & Kosasa Family Dining Room

Located on the second floor, the new space features a 9,000SF kitchen and 14,000SF dining room, three new conference rooms, 1,800SF outdoor lanai, and an interactive Keiki Zone play area. 

Location

Honolulu, Hawai'i

Services

Architecture, Interior Design

Awards
  • 2020 NAIOP Kukulu Hale Award Nonprofit Project Category
  • 2020 BIA Building Industry Design & Construction Awards Overall Grand Award
  • 2020 BIA Building Industry Design & Construction Awards Grand Award Commercial Remodeling
  • 2020 ASID Design Excellence Awards Healthcare Award

The design elements of the space reflect the sustainability of the Hawaiian land division concept of an ahupuaa, the wedge-shaped land sections that run from the mountains to the sea. The design features the three main elements of the ahupuaa – mauka (mountain), kula (plains) and makai (sea) – in the selection of natural materials, which transition from one zone to the next, yet harmonize in a sophisticated, yet playful manner.