Skip to content
Sculpture in pond in front of Assaggio Ristorante

Assaggio Ristorante

Located in the Ala Moana Shopping Center, this 6,300 SF redesign resulted in an uncomplicated, yet stylish elegance for the restaurant, whose goal is to provide excellent Italian cuisine at a moderate price.

Dining tables with table settings in Assaggio Ristorante
Location

Honolulu, Hawai'i

Awards
  • Grand Award at 2000 BIA Hawaii Renaissance competition

Our primary design goal was to make the guest experience a "timeless" one by emphasizing modern Italian simplicity while using a full range of color. This also provided a feeling of light and brightness to a previously dark interior. The main dining room is separated into four distinct areas, to maintain a sense of intimacy while allowing for unique and varied dining experiences within one restaurant. The reuse of mechanical fan coil units, floor drains and exhaust ducts minimized the construction cost.

Reception desk at Assaggio Ristorante
Dining tables in front of blue fabric wall at Assaggio Ristorante